Mesimummud ja Sajajalgsed istutasid taimi kasvuhoonesse

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi lasteaia õpetajaabi Olga Tsipp näitab Mesimummude rühma lastele, kuidas istutada tomateid ja kurke nii, et juulis, kui valverühm avatud on, ka tomateid ja kurke maitsta saaks.
Türi lasteaia õpetajaabi Olga Tsipp näitab Mesimummude rühma lastele, kuidas istutada tomateid ja kurke nii, et juulis, kui valverühm avatud on, ka tomateid ja kurke maitsta saaks. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Türi lasteaed sai endale Lokuta õppekohta kasvuhoone, kuhu lapsed eile taimi istutasid. See on osa mitmetahulisest projektist «Seemnest suuni», mille tegevuste tarvis sai lasteaed PRIAlt toetust.

Tänavuse projekti kogumaksumus on 5680 eurot, mille sees on nii taimekasvatusvahendid, õppekäigud köögiviljadega tegelevatesse ettevõtetesse kui ka puu- ja köögiviljadest valmistatud tervislikud vahepalad.

Projekti kestel ostis lasteaed õppekööki varustuse, mis teeb silmad ette mitte ainult koduköökidele, vaid  mõnelegi asutusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles