Kuuendikud selgitasid parimaid ohutuse tundjaid

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti punktis tuli noortel näidata osavust jalgratta seljas. Türi põhikooli esimene võistkond tuli ka selle ülesandega toime ja naasis ohutuslaagrist üldvõiduga.
Maanteeameti punktis tuli noortel näidata osavust jalgratta seljas. Türi põhikooli esimene võistkond tuli ka selle ülesandega toime ja naasis ohutuslaagrist üldvõiduga. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Ligi 150 Järvamaa koolide õpilast pani oma ohutusteadmised proovile kahepäevases laagris Valgehobusemäel. Kokkuvõttes osutus parimaks Türi põhikooli esimene võistkond.

Ohutuslaager «Kaitse end ja aita teist» ehk KEAT paneb proovile, teisalt ka jagab Järvamaa koolide õpilastele ohutusteadmisi, on need siis seotud esmaabi, päästevaldkonna, liiklus- või keskkonnateemadega.

Muu hulgas tuli kuuenda klassi õpilastest koosnevatel võistkondadel otsida metsast esemeid, mis seal olema ei peaks, tuld kustutada, läbida takistusrada, lavastada õnnetus ja anda esmaabi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles