Täna kogunes 15 miljonilise piimatööstuse hindamiskomisjon

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Erakogu

Tartus kogunes täna kaheksaliikmeline hindamiskomisjon, et kuulata ühistulise piimakombinaadi ehitamiseks taotluse teinud esindajaid ja teha PRIAle ettepanek nende projektide paremusjärjestuse kohta.

Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ameti (PRIA) keskuses Tartus kogunes täna kokku piimatööstuse suurprojekti toetustaotluste hindamiskomisjon, mille ülesanne on teha PRIAle ettepanek projektide paremusjärjestuse kohta.

15 miljoni  euro suuruse eelarvega investeeringutoetus on Eesti maaelu arengukava  2014-2020 meede põllumajandustoodete töötlemise ja turustamise suurprojektide elluviimiseks, mille sihtrühmaks on Eestis valitud piimandussektor. Eesmärgiks on uue ühistulise piimatööstuse rajamine. Toetust saab nii toorpiima töötlemiseks ja turustamiseks vajalikeks ehitisteks kui ka sinna seadmete soetamiseks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles