7000 eurot leidis kolm omanikku

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaarel Aluoja

Turvalisuse nõukogu  ettepanekul otsustas maavanem Alo Aasma jagada  kogukondliku turvalisuse 2017. aasta toetusvoorus Järva maakonna tegevuste toetuseks eraldatud 7000 eurot kolme projekti vahel. Vahendite lõppemise tõttu jäid rahastamata kolm taotlust.

 

Järva maasekretär, Järva maakonna turvalisuse nõukogu aseesimees Rainer Eidemiller ütles, et kõik toetusvooru taotluste hindajad olid pingerea koostamisel üksmeelsed. „Toetuse saanud taotlused olid korrektselt koostatud ning on vajalikud kogukonna turvalisuse parandamiseks. Raha said tegelikult kolm erinevat vajadust – turvakaamera, noorte turvalisuse teemaline konverents ning liikluslinnaku loomine lastele ehk nii investeeringute kui tegevuste toetamine. Soovime projektide elluviijatele jõudu," lisas Eidemiller.

Kogukondliku turvalisuse maakondliku toetusvooru eesmärk on aidata kaasa ühiskonna kujunemisele, kus inimesed tunnevad end vabalt ja turvaliselt ning kogukonnad on turvalise elukeskkonna loomiseks võrgustunud, kus igaühe teadliku panuse ja kogukondliku koos tegutsemise kaudu on tagatud laiemalt ohtude ennetamine ning nutikas ja tulemuslik reageerimine õnnetustele, korrarikkumistele ja kuritegudele.

Toetust said:

- MTÜ Järvamaa Noortekogu projekt „Noortekonverents "Terve elu"" summas 1405,70 eurot;

- SA Ajakeskus Wittenstein projekt „Ajakeskus Wittenstein turvavõrgu arendamine" summas 3500 eurot;

- MTÜ Energia- ja Tervisekeskus projekt „Kareda valla lapsed käituvad liikluses ohutult" 2094,30 eurot.

Projekti rahastab Siseministeerium ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles