Haige koer pani oma perenaise jalutama

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi enamasti nina maas käia eelistav Rolf ei tee teistest liiklejatest suurt väljagi, eelistab Piret Eespere hoida teda lühikese rihma otsas. Nii tunneb ta end turvalisemalt.
Kuigi enamasti nina maas käia eelistav Rolf ei tee teistest liiklejatest suurt väljagi, eelistab Piret Eespere hoida teda lühikese rihma otsas. Nii tunneb ta end turvalisemalt. Foto: Silvi Lukjanov

Kui koer pärast operatsiooni paranema ei hakanud, otsustas perenaine temaga seni, kuni on veel võimalik, jalutamas käia ja nii jalutavad nad juba kolmandat aastat igal hommikul tunnikese.

Tosin aastat tagasi võttis Türi vallas Türi-Allikul elav Piret Eespere kevadel eramusse õuekoera kutsika, kes sai nimeks Rolf. Kõik oli ilus ja tore kuni koera kümnenda eluaastani.

Rolf elas karjusega aias nagu üks paipoiss kunagi. «Mured hakkasid pärast seda, kui ühed koeraomanikud meie külast tahtsid Rolfiga kutsikaid. Enne ei teadnud Rolf pruutidest midagi, kuid pärast kosjaskäiku ei hoidnud karjus teda enam koduaias,» meenutas Piret.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles