Meesjuuksur teab, mis meestele meeldib

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ermo Kõrts
Ermo Kõrts Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Paides avas uksed Barbermo juuksurisalong, mis on mõeldud vaid meestele. Uudse lähenemisega salongis püüab omanik leida meestele lõikuse ajaks meeldivat ajaviidet, et nad ei peaks ainiti peeglisse vaatama.

Osaühingu Barbermo omanik ja teenindaja Ermo Kõrts (22) on Paide noormees, kes tuli pärast õpinguid Tartus kodulinna tagasi ja asutas siin oma ettevõtte. Aga ta oli kohe kindel, et tahab teha midagi teistmoodi, mitte käia traditsiooniliste juuksurisalongide jälgedes. «Olen sõpradel juukseid lõigates aru saanud, et neile ei meeldi ennast lõikuse ajal peeglist imetleda. Pigem on nad nutitelefonis, loevad uudiseid või mängivad mänge,» ütles ta.

Sellest tuligi Kõrtsil mõte panna salongi üles videomängud, mida kliendid saavad soovi korral ajaviiteks mängida. «Mängida saab üksi või koos sõbraga,» täpsustas ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles