Grit Šadeiko uuendas Eesti rekordit

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Götzise mainekal mitmevõistlusel seitsmevõistluses Eesti rekordi 6280 punktini viinud ja Londoni MMi normi täitnud Türilt pärit Grit Šadeiko sõnas Postimehele, et üle pika aja on tal võistluse järel sees hea tunne.

Eelmisel hooajal mitmevõistluse kaks korda katkestanud Šadeiko kinnitas, et tagasitulek tippkonkurentsi on olnud korralik, kuid ta tunneb endas veel varu. «Eesti rekord tuli kahe tulemuse pealt: tõkkejooksu (13,31 oli isikliku rekordi lähedane) ja kuulitõuke (13.89, uuendas isiklikku rekordit üle meetri – toim). Ülejäänud olid väga tavalised tulemused, isegi alla keskmise,» lausus ta.

Šadeiko märkis, et varu veel on. «Siia tulles oligi selline plaan, et kuna eelmine aasta jäi poolikuks ja mitmevõistluse poolest suisa vahele, siis oli võistlemisisu nii suureks kasvanud, et tahtsin nälga kustutada. Tahtsin uuesti tunda seda mitmevõistluse tunnet ja siin sai seda korralikult!» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles