Murumoori ökomaja ootab täiendavat rahasüsti

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadpealinna toimkonna mõne aasta tagune mõte ehitada maskott Murumoorile temanimelisse mänguparki majake hakkab tasapisi täide minema. Siiski juuni keskpaigaks, mil tähistatakse mängupargi seitsmendat sünnipäeva, lindilõikamist veel ei tule.

Märtsi lõpul kirjutas Järva Teataja sellest, et kevadel on plaanis rajada kevadpealinna Türile linna maskotile looduslähedane maja, mille ehitust saavad linlased toetada annetustega.

Kevadpealinna toimkonna liige ja majaprojekti eestvedaja Aili Avi selgitas, et mõte ehitada Murumoorile ökomajake, kus mängupargis käijad saavad ka vihma- või päikesevarjus olla, tuli korraldustoimkonnas jutuks juba mõni aasta tagasi. «Laste- ja noortekultuuri aastal tahame sellega üheskoos hakkama saada. Soovime majakese valmis jõuda 16. juuniks, mil tähistame mängupargi seitsmendat sünnipäeva,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles