Türi algas armastusehõnguline kevadfestival

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba 11. korda oodatakse muusika- ja loodushuvilisi Eestimaa kevadpealinna, kus 2.-4. juunini saab nautida Türi Kevadfestivali „Kevad- õhus on armastust" mitmekülgset programmi. 

Festivali kunstiline juht ja produtsent Iren Lill on tänavu kutsunud esinejaid lisaks Eestile ka Saksamaalt, Hollandist ja Inglismaalt. „Festival avati reede õhtul koos Fred Jüssi fotonäituse „Kivimustrid" avamisega Türi kultuurikeskuses.

Koostöös ERR-ga toimus Raadio Ööülikooli loeng, kus armastusest kõneles Mathura. 3. juunil tasub kogu perega tulla teose „Sipsik" etendusele, mis viib kuulajad Anu, Mardi ja Sipsiku imelisse maailma. Traditsiooniline loodusmatk viib sel korral Laupale, kus peale retke lauldakse "Kirtan" jooga-õpetaja Jörg Buneruga. Põnevad kontserdid toimuvad Türi kultuurikeskuses ja kirikus," tutvustas Iren Lill.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles