Sotside Türi vallavanema kandidaat lubab muutusi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Teisipäeva õhtul Türil peetud sotsiaaldemokraatide valimisnimekirja koosolekul kinnitati sügisesteks valimisteks Türi vallavanema kandidaadiks praegune Väätsa vallavanem Lauri Läänemets ja vallavolikogu esimehe kandidaadiks Veiko Valang.

Läänemets ütles, et sotsiaaldemokraadid pole rahul Türi valla arengutega, sest pole suudetud pidurdada noorte perede liigkiiret väljarännet ning arendada kohalikku algatust toetavat elukeskkonda.

Selle üheks põhjuseks peavad sotsid kohati bürokraatlikku lähenemist valla juhtimisele ning vähest avatust ja julgust muutusi ette võtta. «Türi valda juhtiva Isamaa ja Res Publica Liidu ambitsioon on jäänud piirkonna potentsiaali ja vajadust arvestades liiga väikeseks. Suuri muudatusi ei ole ei tehtud ega isegi sõnastatud. Seetõttu on Türi arengutest pigem kõlama jäänud kärpimine, mis väljendub rahvamajade, lasteaedade sulgemises ja kogukonnale liigsuurte koormuste asetamises,» täpsustas Läänemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles