Paides algab jälle suvevollesari

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järgmisel teisipäeval, 6. juunil algab samal ajal 11s Eestimaa paigas võistlussarja «Suvevolle» seitsmes hooaeg. Pallilahingud lähevad lahti ka Paide tehisjärve äärsetel liivaväljakutel.

Suvevollel osalemiseks pole vaja kuuluda võistkonda, sest need moodustatakse igal turniiril kohapeal. Paide võrkpalliklubi treener Piret Reinfeld selgitas, et esimesel etapil moodustuvad võistkonnad loosi alusel, aga järgmistel etappidel vastavalt mängija tulemuslikkusele. «Nii on iga nädala teisipäeval võimalik mängida koos uute toredate võrkpalliharrastajatega. Muretsema ei pea ka selle pärast, kui satute suvel mööda Eestit reisima, sest punktisüsteem on igal pool ühtne ja osavõtt «Suvevolle» võistluspaikades täiesti lubatud,» selgitas ta.

«Suvevolle» etapid on kaheksal järjestikusel teisipäeval kell 18 samal ajal 11s kohas: Pirital, Credit 24 Arenal (Mustamäe), Taeblas, Kärdlas, Kuressaares, Pärnus, Rakveres, Tartus, Viljandis, Võrus, Tõrvas, Otepääl, Põlvas, Paides, Kohilas, Jõhvis, Põltsamaa ja Kloogarannal. Mängima on oodatud kõik võrkpallurid, kel on vanust vähemalt 14 eluaastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles