Kutsehariduskeskus astus kalaärisse

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järvamaa kutsehariduskeskuse vesiviljeluse õppe- ja katsebaasis pakivad praktikajuhendajad Anton Meženin (vasakul) ja Veiko Vahesalu esimest müügipartiid ka Paide ja Türi poodidesse jõudvat tuurakala.
Järvamaa kutsehariduskeskuse vesiviljeluse õppe- ja katsebaasis pakivad praktikajuhendajad Anton Meženin (vasakul) ja Veiko Vahesalu esimest müügipartiid ka Paide ja Türi poodidesse jõudvat tuurakala. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Esmaspäeval läks hulgifirma kaudu müüki esimene partii Järvamaa kutsehariduskeskuses kasvanud kvaliteetkala tuura, kool on valmis kalaäris kanda kinnitama pikemalt ja kasvatama müügiks teisigi kalu.

Järvamaa kutsehariduskeskuse vesiviljeluse õppe- ja katsebaas ehk rahvasuus tuntud kalakasvatus müüb tuurasid juba eelmise aasta oktoobrist, kuid seni vaid eraisikutele. Nii on praktikajuhendaja Vahesalu selgitusel 2015. aasta augustist 1800st sisse ostetud kalast müüa veel tuhatkond.

Läbirääkimised võtsid aega

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles