Türi valda esindab suurpeol 14 kollektiivi

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupidu.
Laulupidu. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

30. juunist 2. juulini kestab Tallinnas XII koolinoorte laulu- ja tantsupidu „Mina jään”, Türi vallast sõidavad pealinna laulma, tantsima ja pilli mängima 14 kollektiivi liikmed.

Suurele peole pääsesid: Türi põhikooli VII–IX klasside rahvatantsurühm Visselid (juhendab Monika Kirss), Türi ühisgümnaasiumi rahvatantsurühm Ruubel & Nele (Monika Kirss), Laupa põhikooli III-IV klasside segarühm (Külli Piirits), Türi põhikooli I-II klasside ning III-IV klasside mudilaskoor (Tea Saar), Retla-Kabala kooli mudilaskoor ja lastekoor (Eda Liblik), Laupa kooli mudilaskoor (Virve Kaljula), Türi põhikooli lastekoor ja neidudekoor (Tiiu Schüts), Türi poistekoor (Ulvi Tamm), Türi ühisgümnaasiumi noortekoor (Ulvi Tamm), Türi noortekoor ja üle-eestilise noorte muusikaliteatri segakoor (Siret Heinaste) ning orkester Türi (Ants Oidekivi).

Tantsurühmad sõidavad liigiproovidesse juba 27. juunil, lauljad ja pillimängijad 30. juunil ja 1. juulil.

Järvamaalt läheb 33 kollektiivi laulupeole ja 31 kollektiivi tantsupeole, neil on kokku 36 juhendajat ja 72 saatjat. Järvamaa pidulised majutuvad Tallinna Rahumäe põhikoolis, Jakob Westholmi gümnaasiumis ja Mustamäe gümnaasiumis.

Lisainfo siin ja seal!

30. juuni

kell 19 tantsupeo I etendus Kalevi keskstaadionil

1. juuli

kell 13 tantsupeo II etendus Kalevi keskstaadionil

kell 15 rahvamuusikapidu

kell 19 tantsupeo III etendus Kalevi keskstaadionil

2. juuli

kell 9.30 rongkäik

kell 14  laulupidu lauluväljakul

Rohkem infot www.laulupidu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles