Saueaugulastele jääb järv alles

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab Väätsa valla Saueaugu küla elanike murest, kuidas riigimetsa majandamise keskuse (RMK) tegevuse tõttu on järve veetase langenud ja peagi võib ilusast veesilmast järel olla üksnes porimülgas.

Küla elanik Kaja Sepp selgitab neljapäevases lehes, et oli pikalt RMK suhelnud, kuid sai sealt üksnes vastuse, et paberimajandus on korras ja töid tehakse vastavalt dokumentatsioonile, mille vastu pole külaelanikud varem sõna võtnud.

Sepp märgib, et tööde kooskõlastuse ajal ei öelnud neile keegi, et järve veetase langeb. «Meile on hämatud, kõige olulisemast asjast ei maininud meile keegi sõnakestki,» pahandab ta. RMK kommunikatsiooniosakonna juhataja Kristi Parro selgitab eelmises lehes, et Saueaugu maaparandussüsteemi ümberehituse tarvis on koostatud projekt, mis on kooskõlastatud kõigi asjasse puutuvate maaomanike ja piirinaabritega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles