Arvo Sarapuust saab Tallinna abilinnapea

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arvo Sarapuu
Arvo Sarapuu Foto: Marina Puškar

Keskerakonna Tallinna nõukogu otsustas esitada neljapäeval toimuvale linnavolikogu istungil abilinnapeade kandidaatideks endise riigikogu liikme Arvo Sarapuu, Lasnamäe linnaosavanema Kalle Klandorfi ning riigikogu liikme Mihhail Kõlvarti.

«Minu kandidaadiks seadmine on ühelt poolt tunnustus senisele tööle nii maavanemana, omavalitsusliidu juhina kui ka riigikogu liikmena. Teisalt on see suur vastutus ning minu nimetamisel linnavalitsuse liikmeks pean oluliseks jätkata tööd selle nimel, et Tallinnast kujuneks veelgi atraktiivsem ettevõtluskeskkond,» ütles Arvo Sarapuu.


Sarapuu sõnul peab Tallinn arendama senist koostööd teiste Eesti omavalitsustega ning töötama välja meetmed, et pealinn suudaks tagada parimad ettevõtluse loomise ja arendamise võimalused. «Tööd tuleb teha selle nimel, et Eesti pealinn looks soodsa keskkonna nii välisinvestoritele kui ka linna külastavatele turistidele,» lõpetas Sarapuu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles