Paide töömalev kaasab ka töötuid täiskasvanuid

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnamäe Konsum, Tallinn, 30.03.2017
Linnamäe Konsumi avamine Lasnamäel.
Maskott, klient ostukäruga.
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Linnamäe Konsum, Tallinn, 30.03.2017 Linnamäe Konsumi avamine Lasnamäel. Maskott, klient ostukäruga. FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Paide Avatud Noortekeskuse projekt ,,Paide linna töömalev" kaasab käesoleval aastal ka programmis ,,Noorte Tugila" osalevaid noori. (Töö või õppimisega hõivamata 15-26aastased noored).

Töömalevaga liituvad Noorte tugila noored üle Järvamaa: Paide linnast ja vallast, Albu, Koigi, Imavere ja Ambla vallast.

Kuna Tugila programm kaasab peamiselt täisealisi noori, siis erinevad vastavalt seadustele, noorte tööaeg ja töövõimalusedki. Tööd pakuvad Tugila noortele peamiselt Coopi kauplused, kus suvised abikäed on väga teretulnud.

Noortele omakorda on see hea võimalus reaalset tööelu ja töökeskkonda katsetada ning miks mitte tulevikutööandjaga tuttavamaks saada. Töömaleva programmi on planeeritud kaasata suve jooksul kuusteist Tugila noort. Juuni rühmades alustab tööd neist juba seitse. Teine töörühm alustab tööd 3. juulil. Kolmas, millega saab veel liituda, alustab tööd 21. augustil.

Et programmi raames suvisele tööle saada, on vajalik esmane otsekontakt Järvamaa Noorte Tugila noorsootöötajaga, kes juhendab edasiste sammude osas.

Lisainfo!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles