Selgusid Järvamaa tõstemeistrid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aravete keskkooli õpilane Maiko Jalast rõõmustab, ta on Järvamaa meister kaaluklassis kuni 40 kilogrammi ja vanuseklassi U12 võitja.
Aravete keskkooli õpilane Maiko Jalast rõõmustab, ta on Järvamaa meister kaaluklassis kuni 40 kilogrammi ja vanuseklassi U12 võitja. Foto: Erakogu

Albu rahvamajas olid Aleksander Rudolf Laane IV mälestusvõistlused tõstmises, mis olid ühtlasi Järvamaa meistrivõistlused.

SK Vargamäe vanemtreener Ahti Uppin andis teada, et osavõtjaid kogunes üle Eesti 37, neist kaheksa neidu. Järvamaa arvestuses käis üheksas kaalukategoorias tõstepõrandal 17 meest ja kaks neidu.

Mälestusvõistluste kestel sündis vanuseklassis U15 kaks Eesti rekordit. Sellega said hakkama Mäksa spordiklubi kasvandik Hanna-Liisa Mat ja vargamäelane Armas Reisel. «Rebimises oli Armas kindel ja rebis kolmandal katsel 73 kilogrammi, mis on kaaluklassis kuni 56 kilogrammi vanuseklassi uus Eesti rekord,» täpsustas Uppin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles