Noorte valik suvise töökoha suhtes on muutunud

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide gümnaasiumis XI klassi lõpetanud Emily Bollverk on rahul, et sai suveks tööd Paide Maksimarketis, mida ta peab  tuttavaks kodupoeks.
Paide gümnaasiumis XI klassi lõpetanud Emily Bollverk on rahul, et sai suveks tööd Paide Maksimarketis, mida ta peab tuttavaks kodupoeks. Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Noored ei eelista suvel töökohta otsides ja valides kõrget palka, oluliselt tähtsam on neile ettevõtte maine, sõbralik õhkkond ja puhas töökeskkond.

Paides Maksimarketis töötav Paide gümnaasiumis XI klassi lõpetanud Emily Bollverk on rahul, et sai suveks tööd tuttavas kodupoes. «Terve elu olen siin poes käinud. Nii on kõik töötajad ka nägupidi teada ja julgem tunne oli tulla suveks tööd küsima,» ütles ta.

Õhkkond töökohas ja selle maine on Bollverki ütlust mööda ammu noortele tähtsam kui makstav palk. «Olen ju õpilane ja mul pole väljaminekuid. Nii jääb kõik teenitud raha endale ja olulisem on, et tulen rõõmuga tööle,» ütles esimest päeva tööl olnud Bollverk. «Tööpäevad on sama pikad, kui olid koolis: kella kaheksast poole viieni. Ainult et nüüd ei pea kodus koolitöid tegema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles