Kärutajad alustasid Paides fotojahti

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Et igapäevane käruga jalutustiir põnevam ja meeleolukam oleks, kutsus Paides elav Sandra Rusi kõiki beebide vanemaid osalema meeleolukas fotojahis. Kolmapäeva keskpäeval antigi Paides Lembitu pargis fotojahi start ning osalemas oli ligi paarkümmend käruekipaaži.

Mõttes saata kärutajad linna mööda fotojahile kõnnikilomeetreid koguma ja ühtlasi huviväärsustega tutvuma selles pole tegelikult midagi uut.

Eelmisel aastal korraldas samasuguse käruralli Tallinnas tegutsev seiklusministeerium, ärgitades kahe nädala vältel võistlejaid mööda linna kärutama, kontrollpunkte otsima ja neid üles pildistama. Ikka nii, et pildil oleks nõutud objekt ja lapsekäru. Paide kärudega fotojahi korraldaja Sandra Rusi ongi mõtte üle võtnud Tallinna kärurallilt. «Kuna Tallinn jääb ikkagi kaugeks, et osaleda, siis otsustasin asja käsile võtta ja midagi samasugust siinkandis korraldada,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles