Kossumehed osalevad maailmameistrivõistlustel

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil pole pelgalt tänavakorvpallisarja «Paide suvi 2017» avavõistlus. Paide meeste MMile pääsu ja ala olümpiamängude kavva võtuga on kõik saanud sootuks uue tähenduse. Sari jätkub laupäeval kl 11 Türi põhikooli väljakutel.
Pildil pole pelgalt tänavakorvpallisarja «Paide suvi 2017» avavõistlus. Paide meeste MMile pääsu ja ala olümpiamängude kavva võtuga on kõik saanud sootuks uue tähenduse. Sari jätkub laupäeval kl 11 Türi põhikooli väljakutel. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Homme sõidab Paide spordikeskuse meeskond Prantsusmaale tänavakorvpalli MMile. Edu Eesti võistlusel näitab, et mehed on heas hoos.

Paide spordikeskuse juhatuse liige Mario Polusk, kuidas teile MMile pääs tuli?

Sel aastal korraldasid  Eesti korvpalliliit ja tänavakorvpalli organisatsioon 14. mail Saku suurhallis esimese kvalifikatsiooniturniiri, mille võitja sõidab esindama Eestit Prantsusmaal Nantesi 17.–21. juunini kestavatel  s FIBA maailmameistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles