Linna tänavaid hooldab uus firma

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Paide linnavalitsus sõlmis riigihanke tulemusel viieaastase teehooldelepingu Rarex Ehituse OÜga. Uuendusena hakkas linnas tööle teeinfo lühinumber, kuhu saab teede ja tänavatega seotud muredest teada anda.

Paide linnavalitsuse avalike suhete spetsialist Maarit Nõmm selgitas, et lepingu järgi peab ettevõte tagama teehooldust aasta ringi. Hanke maksumus on üle 1,3 miljoni euro.

Nõmm täpsustas, et lepingu järgi on teehooldus jagatud kolmeks: suve-, tali- ja uuendusena ka perioodiline hooldus. «Perioodilise hoolduse käigus tehakse igal aastal ligi 11 000 ruutmeetri ulatuses teede säilitusremonti, sealhulgas tänavate pindamist ja umbes tuhande ruutmeetri ulatuses probleemsete lõikude ja ristmike remonti. Samuti hõlmab leping liikluskorraldusvahendite korrashoidu ja teekattemärgistusi,» lausus ta. Põhitänavate märgpuhastus muutub tihedamaks ja kaks korda saavad pesu ka kõrvaltänavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles