Rattakrossisari siirdus suvepuhkusele

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna toimus Eesti kõige tehnilisemal rattarajal Rattabaasi rattakross.
Täna toimus Eesti kõige tehnilisemal rattarajal Rattabaasi rattakross. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

15. juunil toimus juba III etapp Järvamaa rattakrossi seeriavõistlusest, kus osales 44 sportlast. 

1 kilomeetrisel rajal suutsid teistelt eest ära sõita ja kiiremaid aegu näidata 7.-8. aastaste seas poistest Steven Marti Lillipuu ja tüdrukutest Anett Liisa Parts. 9.-10. aastaste seas aga olid kiiremad poistest Greg-Emil Pärn ja tüdrukutest Mairit Kaarjärv. 11.-12. aastased ratturid sõitsid juba 4,5 kilomeetrit ning poistest võidutses Karl Lehis ja tüdrukutest Karolin Surva.

9 kilomeetrisel rajal aga võidutsesid naiste põhiklassis Tiina Nõmmik, meeste 13.-15. aastste seas Oskar Kontus, naisted 35+ vanuseklassis Maris Kaarjärv ja meeste 50+ vanuseklassis Aimar Pedari. Kõige pikem maa tuli läbida aga meeste põhiklassil ja meestel vanuses 40.-49. aastat ning nende sõidu pikkus oli 18 kilomeetrit. Seal tunnistati võitjateks Kren Kask ja Aivar Lagenõmm.

Järgmine Järvamaa rattakrossi seeriavõistluse etapp toimub 3. augustil Paide terviserajal. Soovi korral on võimalik suvel veel tulla võistkondlikule jalgratta maanteesõidule, mis toimub 6. juulil Parasi - Põikva – Rassi teel. Tuletame meelde, et antud võistlus on siiski võistkondlik ehk sõita tuleb koos paarilisega ning üksikuid sõitjaid rajale ei lubata!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles