Vanemad õed ja vennad pakuvad perekodulastele seltsi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mais viisid vanemad vennad ja õed perekodulapsed kettagolfi mängima ning veetsid koos lõbusa päeva.
Mais viisid vanemad vennad ja õed perekodulapsed kettagolfi mängima ning veetsid koos lõbusa päeva. Foto: Silvi Lukjanov/ Järva Teataja

Eelmisel aastal Paides tegevust alustanud liikumine Vanem Vend Vanem Õde on leidnud juba kümme vabatahtlikku, kes on perekodulastega ette võtnud põnevaid tegevusi.

Ettevõtmise eestvedajad, paidelane Inge Jasner ja türilane Annika Kinev, on käinud perekodulastega aega veetmas veidi üle aasta ja kinnitavad nähtu põhjal, et ehkki lastel on oma pärisvennad ja -õed olemas, tunnevad nad usaldusväärsetest ainult neile pühendunud seltsilistest sageli puudust.

Nende loodud mittetulundusühingu Paide Laste Heaks eesmärk ongi viia omavahel sõprussuhtes kokku erinevas vanuses lastekodulapsed ja täiskasvanutest vabatahtlikud, kes pakuvad neile ettevõtmiste kõrval ka mõistmist ja tuge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles