Laupäevase Järva Teataja tutvustus

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Järva Teataja

Laupäevane Järva Teataja kirjutab:

*Üleeile ütles valitsus oma viimase sõna: Koeru vald ei saa liituda Rakke vallaga ja Järvamaalt lahkuda, vaid ta ühendatakse tulevase Järva vallaga. Koeru valla juhid on varem välja öelnud, et kui valitsus sundliidab nad Järva vallaga, siis pöörduvad nad oma õiguste kaitseks kohtusse. Kas nii ka läheb, otsustab volikogu istungil.

*Kesklinna vahetus läheduses, kiriku taga asuva maja teisel korrusel avatud Paide Pööning on käsitöö- ja loomepesa, kus kaks kunstihuvilist naist pakuvad soovijatele isetegemisrõõmu, olgu see keraamika, mööblile uue kuue andmine, kokandusoskuste parandamine või sootuks midagi muud. Ja see rõõm on välja käidud ülistiilses võtmes. Mida pööningul põnevat avastada saab ja millega on pööningu perenaised varem tuntuks saanud, loe juba ajalehest.

*Harjumaa pere ostis Järvamaa kutsehariduskeskusest 150 elusat tuura, et hakata pidama neid kui lemmikloomi oma selleks puhuks rajatud kodutiikides. Miks pere soovib pidada ligi kahemeetriseks kasvavaid kalu, saad teada Järva Teatajast.

*Järvamaa kutsehariduskeskusele kuuluv aastaid maakonna esindusspordirajatiseks peetud Särevere staadion on nüüd sedavõrd halvas seisus, et on muutunud seal lastega käijatele isegi ohtlikuks. Järva Teataja uuris, mis on sellise olukorra tinginud ja mida kavatsetakse edasi teha.

Peale selle saab ajalehest veel teada:

*kes lõpetavad sel kevadel Järvamaal 9. ja 12. klassi

*keda püüdsid kiirreageerijad ja eriüksus Paides kinni nabida

*milliste helide maailma õpitakse tundma Kirna mõisas

*keda on perekodulapsed omale vendadeks ja õdedeks leidnud

*mis tõi kodumaakonda käima legendaarse võrkpallitreeneri Andres Taimla

*milliste elukate hirmus otsivad inimesed abi kaitsesüstidest

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles