Paide linnameeskond põrus Levadia vastu taas

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond.
Paide Linnameeskond. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna Eesti jalgpalli Premium liiga mängude sarjas kodustaadionil Tallinna FC Levadiat võõrustanud Paide linnameeskond pidi vastu võtma taas kibeda kaotuse 2:5.

Mängu neljandal minuti kostitas Levadia paidelasi kohe väravaga. Selle autoriks oli Rimo Hunt. Esimese poolajal rohkem väravaid ei löödudki.

Kõmmutamiseks läks teisel poolajal, kui 56. mänguminutil sai jala valgeks Mark Oliver Roosnupp. Sellele vastas kohe väravaga Paide mängija Magnar Vainumäe.

Kolmanda värava tõi Levadia kontole Aime Marcelin Gando Biala, kes lõpetas rünnaku efektse pealelöögiga. Seejärel oli paarkümmend minutit veidi otsivat mängu ning siis lõid enne mängu põhiaja lõppu 85. ja 86. minutil üksteise järel väravad Levadia eest Nikita Andrejev ja Joao Neto Morelli.

Kodupubliku rõõmuks polnud Paide siiski alla andnud ning neljandal lisaminutil vahetult enne lõpuvile kõlamist lõi Sander Sinilaid Paide eest teise värava.

Levadia peatreener Igor Prins ütles, et Paides on olnud neil alati keeruline mängida. Eksimusi oli esimesel poolajal palju ja lasime ise vastaseid rünnakule. Teisel poolajal said aga levadialased mängu käima ning mängu lõpu poole hakkas väravaid tulema juba ridamisi.

Paide linnameeskonana peatreener Vjatšeslav Zahovaiko kinnitase et mehed võitlevad igas mängus hoolimata kes on vastane. "Täna näitas tabloo 2:5 ja meil tuli tunnistada kaotust. Vastane oli igas elemendis parem," sõnas ta. Rahule jäi peatreener sellega, et mehed ei andnud alla ja mängisid võitlusvalmilt lõpuni välja lüües teise värava mängu lõpuminutitel.

Mängude statistika näitab, et viimased 11 kohtumist Paide linnameeskonna ja Tallinna FC Levadia vahel on lõppenud vastaste võiduga. Peetud mängudes on Levadia löönud 47 väravat ja Paide linnameeskond kaheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles