Türi tõmbab kevadhooajale joone alla

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Murumoor
Murumoor Foto: Dmitri Kotjuh

Kevadpealinna 18. hooaeg lõpetatakse teisipäeval, 20. juuni õhtul kell 20 kultuurikeskuse sisehoovis luulekonkursi võitjate väljakuulutamise, Triin Toome-Hosmani luulekogu esitluse ja Haldi Välimäe muusikaga. 

„Kevade avasündmusel kuulutati välja üle-eestiline luulekonkurss „Armastusega…Türilt", kuhu kahe kuu jooksul oodati luuletusi kevadest, armastusest ja hoolimisest. Konkurss õnnestus. Kokku laekus 26 luuletajalt 55 vahvat luuletust. Trükkisime need väikseks raamatuks ja iga osaleja saab selle  endale mälestuseks," ütles kevadpealinna korraldustoimkonna juht Ülle Välimäe."

Kevadpealinna korraldajad ootavad kõiki huvilisi kevade viimasel õhtul nautima kaunist muusikat ja luulet. „Vihma korral on oleme kultuurikeskuse saalis. Töötab kohvik ning osta saab Triinu luulekogu ja Haldi plaati," selgitas Välimäe.

Kevadpealinna 4-liikmeline esindus Türi vallavolikogu esimees Andrus Eensoo juhtimisel osaleb Suvepealinnale tiitli üleandmisele kolmapäeval, 21. juunil. Kell 19.24 asub Pärnu oma funktsioone täitma ja toimub suur suvealguse kontsert, kus esinevad Pärnu Linnaorkester ja solistid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles