Paide tüdruk säras olümpiasarjas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Mumm/EKJL

Võistlussari «TV 10 olümpiastarti», mis on omal ajal olnud hüppelauaks suurde sporti nii Säreverest pärit kergejõustikuõdedele Grit ja Grete Šadeikole kui ka Koeru õdedele Johanna ja Lis­hanna Ilvesele, sai tänavu uue staari.

Üksikvõistlejana Tallinna 32. keskkooli esindanud Paide neiu Emili Liis Osula (pildil) võitis eelmisel nädalal Hiiumaal peetud sarja finaalis vanemate tüdrukute kaheksavõistluses esikoha.

Emili Liis Osula tunnistas, et tema teekond pole sarja sel hooajal olnud kerge. «On palju nutetud, on palju rõõmu ja naeru olnud, kuid nüüd on sari väga õnnelikult läbi,» ütles ta. «Ma polnud varem väga palju säravamaid kohti saanud. Sel aastal läksingi võitma, sest nüüd oli minu aeg särada. Olen selle aasta treeninud Tallinnas Audentese spordiklubis sooviga saada paremaks, kiiremaks ja kindlasti tugevamaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles