Ajalehtede Liit taotleb lehtede jaemüügi jätkamist postkontorites

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuido Saarpuu/Järva Teataja

Tallinn, 20. juuni 2017. Eesti Ajalehtede Liit (EALL) taotleb Eesti Postilt ja Lehepunktilt osades postkontorites väljaannete jaemüügi jätkamist.

 

EALLi liikmed on analüüsinud jaemüüki Eesti Posti postkontorites ning on edastanud Lehepunktile ja Eesti Postile nende postkontorite nimekirja, kus soovime jaemüügi jätkamist. Senini on toimunud jaemüük 158s postkontoris ning EALL soovib, et see jätkuks nendes postkontorites, kus müüginumbrid on olnud suuremad ehk kokku 43 postkontoris.

Jaemüügiteenust Eesti Posti postkontorites on korraldanud Lehepunkt, kes jätkab läbirääkimisi Eesti Postiga. EALLil on põhjust arvata, et kompromissile jõudmine võiks olla võimalik.

EALLi tegevjuht Mart Raudsaar ütles, et kui lepet ei saavutata 10. juuliks või kui perioodika jaemüüki pakkuvate postkontorite arv jääb 43st oluliselt väiksemaks, soovib EALL asuda Eesti Postiga otseläbirääkimistesse, et teenus säiliks osades postkontorites ka peale 1. augustit 2017.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles