Järvalane tähistab teatris tööjuubelit

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgu Jane Eyre või üks armastav naine kaheksast, Helgi jaoks on enesestmõistetav anda tegelaskujule hing ja tema sõnadele kaalukas mõte.
Olgu Jane Eyre või üks armastav naine kaheksast, Helgi jaoks on enesestmõistetav anda tegelaskujule hing ja tema sõnadele kaalukas mõte. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järvamaalt pärit näitlejanna Helgi Annast tähistab täna 45 tööaasta täitumist Rakvere teatris.

Rakvere Teater andis teada, et Helgi Annast tuli Rakverre kohe peale Tallinna Riikliku Konservatooriumi lõpetamist 1972. aastal. Alates sellest ajast on  ta osalenud 108. lavastuses, millest mängukavas on hetkel kuus. Kõige uuem roll on kevadel esietendunud lavastuses "Gravitatsioon".

Teatrivaatleja Pille-Riin Purje sõnul rõõmustab teda selles lavastuses eriliselt just Helgi Vilja rollis oma vagusa ja peidetud siseilma, soojuse ja taktitundelise headusega, millest vahel kumab läbi plikatirtsutrotsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles