Ajalooline hetk: Paide linnameeskond toob klubi enda kasvandikud platsile

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond - Nõmme Kalju 0-1
Paide Linnameeskond - Nõmme Kalju 0-1 Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kolmapäeval 21. juunil algusega kell 19 võõrustab Paide Linnameeskond Evald Tipneri karikavõistluste 1/64 finaalis Rahvaliiga võistkonda FC Hiiu Unitedit.

 

Paide linnastaadionil toimuv mäng on ajalooline, sest esmakordselt on esindusmeeskonna mängule kaasatud meie klubi kolm oma kasvandikku – 16-aastane Rait Õlge ning 15-aastased Siim Aer ja Hans-Artur Ehmann. Lisaks kuulub mängupäeva koosseisu ka Paide LM U21 võistkonna kapten Rico Reinoja. Terve rida esinduse mängijaid jääb karikaheitlusest kõrvale koolilõpetamiste tõttu.

Paide Linnameeskonna koosseis karikamängus Hiiu Unitedi vastu: väravavahid Sten-Marten Vahi ja Magnus Karofeld, kaitsjad Alex Sander Sepp, Martin Kase, Sören Kaldma, Alger Džumadil ja Rico Reinoja, poolkaitsjad Andre Frolov, Sander Sinilaid, Edgar Tur, Siim Aer, Hans Artur Ehmann ja Rait Õlge, ründajad Andre Järva ja Henri Hanson.

Sissepääs mängule on kõigile pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles