Politseijuht: rikkuja, ole valmis, et sinult võidakse võtta sõiduvahend ja pead pühad veetma arestimajas

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Eero Vabamägi

Järva Teataja avaldab jaanipühade eel Paide politseijaoskonna juht Margus Toomsalu kirjatüki. Politseijuht kutsub üles seaduskuulekale käitumisele.

 

Kohe, kohe on saabumas pühad. Ees ootab kolm vaba päeva. Politsei on pühadeks planeerinud korda tagama pisut suuremad jõud. Jaanpäeva ajal pöörab politsei suuremat tähelepanu sõidukijuhtide kainusele ja piirkiirusest kinnipidamisele.

Soovitame mõistlikult suhtuda alkoholi tarbimisse ja juba enne pidustusi soovitame kokku leppida, et kes jääb seltskonnas kaineks ning on võimeline viima sõbrad koju ning hoiab ka ühtlasi kogu seltskonnal silma peal. Jaanipäeva ja võidupüha ajal politsei suhtub kiiruseületajatesse ja joobes juhtidesse karmikäeliselt ning teeme kõik selleks, et ohtlikud liiklejad liiklusest kõrvaldada. Rikkujatel tuleb valmis olla, et võite jääda ilma oma sõiduvahendist ning mõnda aega tuleb viibida arestimajas.

Sama oluline on, et veekogude ääres viibivad pidulised jälgiksid, et nad ise ja nende kaaslased purjuspäi ujuma ei kippuks.

Politsei soovitab, et jaanipäeva tähistajad arvestaksid teiste inimestega ja peale keskööd võiks muusika vaiksemaks keerata.

Politsei soovib kõigile turvalist pühade aega ning palub, et inimesed alkoholiga üle ei pingutaks ja et ei tehtaks purjuspäi rumalaid otsuseid mida tuleb hiljem kahetseda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles