Suvevollel toimus juba kolmas osavõistlus

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Credit24 suvevolle Paide tehisj
Credit24 suvevolle Paide tehisj Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Coolbet Suvevollel toimus eile õhtul tuule ja tormiga III etapp, kus Paide tehisjärve äärde kogunes 24 meest ja 9 naist.

 

Korraldaja Piret Reinfeld tundis heameelt, et igal etapil on ka uusi tulijaid. Eile väisasid turniiri esmakordselt Aravete noormehed.

Kuna võistkonnad moodustatakse eelmiste turniiride reitingu alusel siis põnevust jätkub küllaga. Kes jääb tulemata, kes tuleb juurde, see tekitab vaid põnevust. Eilsel meeste turniiri kohta võibki öelda ,et seal ei olnud kindlasti kaotajaid.

Moodustati kaks nelja võistkonnaga alagruppi, kes omavahel turniiri mängisid. Mängiti kaks geimi 15 punktini (äkksurmaga) ja enamus mängud lõppesid seisuga 1:1. Seega tuli arvutada punktide suhet, et aru saada, kes saab esikohtadele mängima. Väga tasavägise võistluse võitsid Veiko Tihemets, Madis Tamm ning Toivo Kattai. Teise koha saavutasid Martin Kivimäe, Aksel Õunapuu, Romet Uudeküll ning kolmanda koha said Margus Tepner, Rasmus Õun ja Ain Kanne.

Meeste turniiril läks võistlust juhtima Veiko Tihemets 38 punktiga, tema järgi 36 punktiga Margus Tepner ja kolmandana 30 punktiga Martin Kivimäe.

Naiste turniir eraldi toimub juba kolmandat korda, mille üle saab korraldaja ainult rõõmustada. Seekord tuli kohale täpselt üheksa naist, kes siis omavahel mõõtu võtsid.

Võitjana väljusid kõige nooremad osalejad Elizabeth Kattai, Elizabeth Lindjärv ning Stella –Victoria Siider. Teise koha saavutasid Karin Lassi, Caroline Koit, Irene Virkoja ja kolmanda kohaga läksid koju Anna Liisa Trumsi, Nele Mangmann ja Maie Bernhard.

Pärast kolme etappi on võrdselt 40 punkti Karin Lassil ja Elizabeth Lindjärvel. Stella Victorial on 36 punkti ja ta hoiab enda käes kolmandat kohta.

Järgmine turniir toimub 27. juuni kell 18 Paide tehisjärve ääres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles