EOK tunnustas medalivõitjaid

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Olümpiakomitee tunnustas Hilton Tallinn Park hotelli konverentsikeskuses korraldatud vastuvõtul sportlasi ja treenereid, kes on võitnud esimesel poolaastal rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt medaleid.

Tänuüritusel viibisid ka Türi vibukooli vibulaskjad Lisell Jäätma ja Meeri-Marita Paas. Tunnustada sai ka Karedalt pärit jõutõstja Margus Silbaum.

Pidulikul vastuvõtul õnnitles Eesti Olümpiakomitee president Urmas Sõõrumaa edukaid täiskasvanuid, noor-, veteran- ja parasportlasi, kes on võitnud tänavu Eestile rahvusvahelistelt tiitlivõistlustelt nii olümpia- kui ka mitteolümpiaaladel kokku juba 65 medalit. Esimese poolaasta medalite hulka kuuluvad näiteks Epp Mäe Euroopa meistrivõistluste pronksmedal maadluses ja Kelly Sildaru juunioride maailmameistrivõistluste kaks kuldmedalit vigursuusatamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles