Järva valla valimisliit käis välja oma vallavanemakandidaadi

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arto Saar.
Arto Saar. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Järva valla valimisliit Järva Heaks annab teada, et on oma vallavanemakandidaadiks valinud praeguse Järva-Jaani vallavanema Arto Saare. 

Lisaks vallavanemaametile on Saar äsja valitud MTÜ Järvamaa Spordiliidu juhatuse esimeheks, ta on ka  Järvamaa arenduskeskuse nõukogu aseesimees, MTÜ Järva Arengu Partnerid juhatuse aseesimees, Koeru hooldekeskuse nõukogu liige ning Järvamaa omavalitsuste liidu kultuuri- ja spordikomisjoni esimees.

Arto Saar andis teada, et valimisliit koosneb kõigi ühinevate omavalitsuste ärksatest ja tegusatest inimestest. Kuigi nimekiri pole veel lõplik, ütles Saar, et Albu vallast kandideerib särav noortejuht Kristiina Oprištšenko, Ambla vallast tegus sädeinimene Marta Kondas, Kareda vallast endine volikogu esimees ja heategevuskeskuse Saagu Valgus Järvamaa asutaja Siiri Tammiste, Koigi vallast külaelu eestvedaja ning maaettevõtluse arendaja Kaie Altmets ning Imavere vallast piimandusmuuseumi juht ja Järvamaa kultuuripärl Ants Välimäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles