Järvamaa esindus sammub noorte laulu- ja tantsupeo rongkäigus vanade jalgrataste ja nooruslike säutsudega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Nagu tänavune noorte laulu- ja tantsupidu, nii väärtustab ka Järvamaa esindus oma inimesi, oma juuri, oma aega, oma maad ja kodu.

 

Austusväärsel kohal rongkäigus on noorte- ja kultuurivaldkonnaga seotud tunnustuskonkursside parimad.

Järvamaa esinduse rongkäigu ees on maakonna parim kollektiiv meesansambel Avaja, kes kannab Järvamaa silti. Kõige ees sammub Järvamaa Kultuuripärl, noortepeo kuraator Lili Välimäe, kes pälvis Kultuurkapitali rahvakultuuri aastapreemia valdkonna loova arendamise eest Kesk-Eestis, tema kõrval maavanem Alo Aasma ja Järvamaa Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Pipi-Liis Siemann.

Loe edasi siit!

PEOLE BUSSIGA

Noorte Laulu- ja Tantsupidu on tänavu suurim rahvuslik üritus. "Kuna Ajakeskuse Wittenstein/Järvamaa Muuseumi üheks tähtsamaks ülesandeks on hoida meie traditsioone, pakume kõigile võimalust sõita nendega sinna kaasa laupäeval, 1. juulil ning pühapäeval, 2. juulil," kutsus osalema ajakeskuse juhatuse liige Ants Hiiemaa.

Buss väljub 1. juulil kell 16 Paide Kultuurikeskuse eest ning kell 16:20 Türi Kaubamaja parklast. 2. juulil algab sõit juba vastavalt kell 9:30 ning 9:50. "Meil on veel välja müüdud tantsupeole vabu pileteid", rääkis ajakeskuse turundusjuht Sander Tammist.

Info ja registreerimine e-mailil info@wittenstein.ee või telefonil 5850 2001.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles