Rängas liiklusavariis vigastada saanud noormehe lähedased paluvad abi

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 11. aprillil kella 8.20 paiku juhtus Tallinna–Tartu maantee 62. kilomeetril Paide vallas Mustla-Nõmmel veoautoga Volvo ja sõiduautoga Fiat liiklusõnnetus, kus sai vigastada neli inimest ja hukkus autos olnud koer. 

Päästjad lõikasid kannatanud sõidukist välja ja andsid üle kiirabile. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai kannatada neli inimest, kellest ühe seisund oli väga raske. Sõiduautos olnud koer hukkus.

Üks kannatutest oli meie Kohila valla noormees Marek. Mareku vigastused olid väga tõsised ja eluohtlikud. Kui alguses ei teadnud arstid, kuidas Marek sellest paraneb ja kas paraneb, siis praegu nähakse, et ta teeb juba edusamme.

Loe, kuidas saad Marekut toetada siit!

LIIKLUSÕNNETUS

Esialgsetel andmetel sõitis veoauto Tallinna poole ja talle vastu tulnud auto tegi ohtlikku möödasõitu, mistõttu sõitis veoauto 34-aastane juht tee pervele, kaotas seal kontrolli sõiduki üle ja sõitis vastasuunavööndisse, kus põrkas kokku Tallinna poolt tulnud sõiduautoga Fiat, mida juhtis 28-aastane naine.

Ohtlikku möödasõitu teinud ja avarii põhjustanud sõiduk oli esialgsetel andmetel halli värvi sedaankerega sõiduauto. Politsei palus inimestel, kes õnnetust pealt nägid või kellel juhtub olema näiteks pardakaamera salvestisi toimunust, võtta ühendust politseiga telefonil 612 3000.

Politsei tuvastas, et mõlema sõiduki juhid olid kained ja kõik liiklusõnnetuses osalenud kasutasid nõuetekohaselt turvavööd. Sündmuskohalt oli tee asfaltkattega ja niiske, sõidukite rehvid vastasid nõuetele ning liiklusõnnetuse asjaolud selgitab välja edasine menetlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles