Korvpallurite maailmavallutus lõppes alagrupis

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti parim tänavakorvpallitiim (paremalt Erik Luts, Mario Polusk, Sander Viilup ja Jaagup Toome) tuli, nägi ja sai Prantsusmaal peetud 3 × 3 maailmameistrivõistlustel kui mitte midagi muud, siis vähemalt väärt kogemusi.
Eesti parim tänavakorvpallitiim (paremalt Erik Luts, Mario Polusk, Sander Viilup ja Jaagup Toome) tuli, nägi ja sai Prantsusmaal peetud 3 × 3 maailmameistrivõistlustel kui mitte midagi muud, siis vähemalt väärt kogemusi. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalal Prantsusmaal tänavakorvpalli maailmameistrivõistlustel Eestit esindanud Paide spordikeskuse meeskond pidi leppima kolme kaotuse ja ühe võiduga, millega alagrupimängudest edasipääsu ei tulnud.

Paide spordikeskuse juhatuse liige Mario Polusk andis teada, et avamängus jäid nad Katarile alla 9:21, seejärel olid Sri Lankast üle 21:2, ning teisel mängupäeval said kaks kaotust:  Poolalt 13:18 ja Ukrainalt 11:21. «Katar on 2014. aasta maailmameister. Väga tugev ja füüsiliselt meeletult võimas meeskond, kuid osa selle mängu tulemusest võib alguse ehmatuse kaela ajada,» selgitas ta. «Sellisel tasemel mängu intensiivsus ja kohtunike vilistamise joon tuli meile siiski üllatusena. Lubati väga kontaktirohket, nn jõukorvpalli mängida:  kui viskel vastu kätt ei löö või pikali maha pole löödud, siis pole viga!»

Sri Lanka polnud Poluski arvates nii nõrk ka, kui lõppseis kajastas. «Meie olime tahtmist täis näidata, et pole ikka turistiks tuldud, oskame mängida,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles