Salapärane saemees tekitas külarahvale tuska

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kes ja mis eesmärgil 21. juunil Müüsleri bussiootekoja taga asunud põisenela põõsa maha võttis, on seni teadmata. Oksad jäid aga suure rohu sisse.
Kes ja mis eesmärgil 21. juunil Müüsleri bussiootekoja taga asunud põisenela põõsa maha võttis, on seni teadmata. Oksad jäid aga suure rohu sisse. Foto: Lugeja pilt

Rõõm uue ilme saanud bussipeatustest ja ootekojast jäi Müüsleri ja naaberküla rahvale üürikeseks. Vahetult pühade eel on saega maha võetud ootekoja taga kasvanud põõsas, kuid oksahunnik on jäänud pika rohu sisse.

Kareda valla Müüsleri ja Köisi küla rahvas on viimased poolteist kuud korrastanud tõsisemalt oma avalikku ruumi. Järva-Peetri kihelkonna triipudes värvikuue on  saanud Köisi ja Tuuleveski bussiootekoda, Müüsleri ootekojal on seelikutriibu värves aknaraamid ja pingid, uutel lengidel on ees ukski.

21. juunil märkasid küla inimesed, et ootekoja taga asunud suur põisenela põõsas on maha saetud.  MTÜ Müüsleri ja Köisi Küla Selts juhatuse esimees Artur Hiiesalu märkis, et vaatevälja maanteele põõsas kohe kindlasti ei seganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles