Vanalinna kohvik pakub uutmoodi kehakinnitust

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna kohviku juhataja Priit Põder võttis iseteenindusliku salatileti kasutusse just suveks, sest soojemate ilmadega eelistavad inimesed süüa kergemat toitu.
Vanalinna kohviku juhataja Priit Põder võttis iseteenindusliku salatileti kasutusse just suveks, sest soojemate ilmadega eelistavad inimesed süüa kergemat toitu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide keskväljaku ääres tegutsev Vanalinna kohvik uuendas toiduvalikut värske salatileti abil, kust einestajad saavad meelepäraseid salatiosiseid taldrikule kokku tõsta.

Kohviku juhataja Priit Põder selgitas, et esialgu on valida 12 koostisosa vahel ning maitsestada toitu salatikastmete ja maitseainetega. «Edaspidi, kui on nõudlust, saame komponentide valikut suurendada ka 15le,» lisas ta.

Põder võttis iseteenindusliku salatileti kasutusse just suveks, sest soojemate ilmadega otsivad inimesed kergemat toitu. «Sageli ei taheta siis praadi või suppi süüa. Koorene salatki tundub sageli juba liiga tugeva toiduna,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles