Maakaitsepäev võis sellisel kujul jääda viimaseks

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakaitsepäeval andis maavanem Alo Aasma (paremal) kätte kolm Järvamaa teenetemedalit. Ajaloo noorim medalist on muuseumiasutaja ja maakonna pärandi talletaja Ründo Mülts (25 vasakul).
Maakaitsepäeval andis maavanem Alo Aasma (paremal) kätte kolm Järvamaa teenetemedalit. Ajaloo noorim medalist on muuseumiasutaja ja maakonna pärandi talletaja Ründo Mülts (25 vasakul). Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kuna seni koos Kaitseliiduga maakaitsepäeva korraldanud maavalitsus lõpetab tegevuse, ei ole päris täpselt selge, kes ja kuidas tähtpäeva järgmisel aastal teha võtab.

Maakonna omavalitsused on siiski seda meelt, et maakaitsepäev võiks tulla ka järgmistel aastatel. Seda kinnitasid ka Järva maavanem Alo Aasma ning Järvamaa omavalitsuste liidu (JOL) juhatuse esimees Pipi-Liis Siemann.

Siemann on seda meelt, et maavalitsuselt võtab korralduse üle JOL ja koostöö Kaitseliiduga jätkub. «Me pole küll veel maha istunud ega kokkuleppeid sõlminud, aga inimesi jääb Järvamaale ju ikka sama palju ning ka maakaitsepäev võiks samal moel jätkuda,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles