Viinajahil mees raius end läbi toidupoe klaasuste

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänahommikusi poodlejaid võttis Paide Grossi poe juures vastu lõhutud klaasuks. Toimetusele teadaolevalt oli ukselõhkujaks kangema joogikraami jahil olnud meesterahvas. 

PPA pressiesindaja Maria Gonjak ütles, et häirekeskus sai täna hommikul kell 5.43 teate, et Paides lõhkus seni veel tuvastamata mees ära Pika tänava kaupluse ukse ning sisenes kauplusesse, kust varastas ühe pudeli kanget alkoholi ning lahkus. "Politseile teatas juhtunust vastasmaja elanik, kes edastas politseile ka mehe kirjelduse. Juhtunu osas alustatakse väärteomenetlus," lisas ta. 

2006. aasta lõpus Paide linnas avatud Grossi toidukaupluse hoone on ka tõsiselt kannatada saanud. Aknaid on seal lõhutud mitmel puhul, kuid 2008. aasta hilissügisel sõitis auto pedaalid segi ajanud naisterahvas maha toidupoe seina.

Toidupood, millesse pedaalid segi ajanud naisterahva juhitud auto sisse sõitis.
Toidupood, millesse pedaalid segi ajanud naisterahva juhitud auto sisse sõitis. Foto: Politsei

1967. aastal sündinud naisterahvas ajas esialgse info kohaselt segamini sõiduauto Saab 9000 pedaalid ja sõitis kauplusesse sisse, lõhkudes kaupluse seina, alkoholipudelid ja klaasid. Inimesed õnnetuses viga ei saanud.

Türi Grossi poes rööviti aga 2015. aasta detsembris raudkapp sularaha ja loteriipiletitega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles