Madalamate liigade mehed lasevad puhkusel jalgpallist lahti

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui madalamate liigade meeskonnad saavad nautida suvepuhkust, siis Premiumi liigas palliv Paide linnameeskond peab mänge mängu järel. Alles reedel oli ta kodustaadionil vastamisi viljandlastega, laupäeval on aeg võõrsil kohtuda narvalastega.
Kui madalamate liigade meeskonnad saavad nautida suvepuhkust, siis Premiumi liigas palliv Paide linnameeskond peab mänge mängu järel. Alles reedel oli ta kodustaadionil vastamisi viljandlastega, laupäeval on aeg võõrsil kohtuda narvalastega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Madalamate liigade jalgpallimeeskondadel on käimas mitmenädalane suvepuhkus, kus nad jalgpalliga suurt ei tegele. Kui Türi Ganvix edenes kevadringis ootamatult hästi, siis imaverelaste lood pole eriti kiita.

Ganvix lõpetas 13 mängust koosnenud kevadringi 14 meeskonna seas viienda kohaga. Võite kogunes seitse, kaotusi neli ja viike kaks. Täpselt sama palju ehk 23 punkti oli puhkusele mineku ajaks koos ka neljandat kohta hoidval JK Tabasalu meeskonnal.

Põhituumik määrab palju

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles