Paidesse kerkivat Baltikumi moodsaimat piimatööstust tabas ooteaeg

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
E-Piima juht Jaanus Murakas usub, et riik ehk kogu Eesti rahvas teeb 15miljonilise investeeringuga, toetades ühistulise piimatööstuse rajamist Paidesse, hea tehingu ja teenib selle tagasi seitsme aasta jooksul majanduskasvu kaudu.
E-Piima juht Jaanus Murakas usub, et riik ehk kogu Eesti rahvas teeb 15miljonilise investeeringuga, toetades ühistulise piimatööstuse rajamist Paidesse, hea tehingu ja teenib selle tagasi seitsme aasta jooksul majanduskasvu kaudu. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

PRIA otsusega toetada 15 miljoniga E-Piim Tootmise ühistulise piimatööstuse rajamist Paidesse ei alga veel  Baltimaade moodsaima piimatööstuse ehitus. Jätkuvad vaid eeltööd, mis kestavad kogu ootuse ajaks kujunevad 30 päeva.

Millised olid emotsioonid, kui PRIA direktor allkirjastas otsuse toetada E-Piim Tootmine AS projekti?

Ettevõtluses ja majanduses üldse ei jõua ainult emotsioonidega kuhugi. Tunnustan hoopis riiki julguses hakata ükskord ometi suurelt mõtlema. Mitte pudistada euroraha jälle vaid 20 000-30 000 kaupa laiali, mille tulemusel ei toimu üheski sektoris suurt arengu- ega kvaliteedihüpet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles