Kevadpealinn muutus kohvikute pealinnaks

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellele smuutit: laupäeval tegutsesid Türil ka eelkohvikud. Koidula tänaval avatud Hommikukohvikus pakkus Ave-Triin Eidemiller värskendavat smuutit ning hõrgutavaid küpsetisi.
Kellele smuutit: laupäeval tegutsesid Türil ka eelkohvikud. Koidula tänaval avatud Hommikukohvikus pakkus Ave-Triin Eidemiller värskendavat smuutit ning hõrgutavaid küpsetisi. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nädalavahetusel Türil linna sünnipäevale pühendatud kohvikutes käijaid ei morjendanud ilm ega tõsiasi, et suur osa türilastest oli samal ajal pealinnas laulu- ja tantsupeol. Külastajaid jagus igasse kohvikusse.

Tänavune linna sünnipäeva puhune kohvikute päev oli juba seitmes. Kahe päeva vältel – laupäeval tegutsesid eelkohvikud – said linlased ja linna külalised jalga puhata, head ja paremat mekkida ning loomulikult kohvi juua 19s eriilmelises kohvikus.

Türi vallavalitsuse haridus-, kultuuri- ja sotsiaalosakonna juhataja ning kevadpealinna toimkonna liige Triin Pärna, kes nagu paljud türilased marssis pühapäeva hommikul laulupeorongkäigus, sõitis pärast rongkäiku kohe kodulinna tagasi ja sai kohvikute päevast osa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles