Kiitusega lõpetanud õendusjuht pälvis presidendi tähelepanu

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tubli õppurina president Kersti Kaljulaidi vastuvõtul käinud Maire Raidvere (paremal) tegi samal päeval sünnipäeva pidanud lapselapse palvel presidendiga foto.
Tubli õppurina president Kersti Kaljulaidi vastuvõtul käinud Maire Raidvere (paremal) tegi samal päeval sünnipäeva pidanud lapselapse palvel presidendiga foto. Foto: Erakogu

Rohkem kui 1200 gümnaasiumi, kutsekooli ja kõrgkooli väga heade hinnetega lõpetanut veetsid teisipäeva pärastlõuna pealinnas presidendi roosiaias. Nende seas oli ka Järvamaa haigla õendusjuht Maire Raidvere.

President Kersti Kaljulaid kutsus vastuvõtule 1223 lõpetajat, kelle hulgas oli nii äsja gümnaasiumi lõputunnistuse saanuid kui ka keskealisi ja vanemaid.

Järvamaa haigla õendusjuht Maire Raidvere lõpetas kiitusega  Tartu tervishoiu kõrgkooli vaimse tervise spetsialisti erialal. «See on mul kolmas lõputunnistus samast koolist, pärast keskkooli õppisin seal velskriks, hiljem omandasin kõrghariduse õenduses,» täpsustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles