Sõnnikuhoidlas valmivad välismaale lõhkamismatid

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ettevõtja Olli Niemitalo avab Paide vallas Anna külas endise karjalauda hoonetes jäätmete kokkostupunkti, kuhu kavatseb koguda pooled Eesti vanadest rehvidest.
Ettevõtja Olli Niemitalo avab Paide vallas Anna külas endise karjalauda hoonetes jäätmete kokkostupunkti, kuhu kavatseb koguda pooled Eesti vanadest rehvidest. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Endise karjalauda sõnnikuhoidlas purustab soomlane veoautorehvidest materjali, millest valmivad lõhkamismatid tema kodumaale saatmiseks.

Soomlane Olli Niemitalo on tegutsenud Eestis ettevõtjana  28 aastat. Rohkem teatakse, et ta on proovinud luua eralennujaama Tartusse, mille järel oli aastaid rändav laulumehest elupõletaja.

Nüüd avas ta Annas jäätmete vastuvõtupunkti, kus purustab rehvidest lõhkamismatte Soome tarvis.  «Pool aastat kõik siin seisis, sest pidin ootama jäätmekäitluse lubasid,» ütles päevi näinud mersuga Paide vallas Anna külas ühe vana lauda sõnnikuhoidlasse sõitnud Olli Niemitalo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles