Ratsutamishuvilised kogunevad nädalavahetusel Säreveres

Silvi Lukjanov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elerin Innos osalemas eelmine aasta sakslase Marius Schneideri treeningseminaril
Elerin Innos osalemas eelmine aasta sakslase Marius Schneideri treeningseminaril Foto: Erakogu

Sakslane Marius Schneider tuleb teist korda Eestisse õpetama ratsutamihuvilistele, kuidas teha hobusega maatööd, treenida käekõrval ja ratsutades.

Sel nädalavahetusel koguneb Järvamaa kutsehariduskeskuse Särevere õppekoha ratsaspordikeskusesse rahvusvaheline seltskond ratsutamishuvilisi. Toimub Saksamaalt kohale sõitva ratsutamismeister Marius Schneideri treeningseminar, mida korraldab Eda Vallimäe. „Eelmine aasta läks Mariuse seminar sedavõrd edukalt, et mõtlesime jätkata ja tundub, et õigesti tegime. Tänavu on huvilisi veelgi rohkem,” sõnas ta. "Lisaks eestlastele ja eelmisel aastal osalenud soomlastele tuleb tänavu seminarile ka kümneliikmeline seltskond Lätist."

Nii õpetab suurmeister Saksmaalt kahel päeval hobustega maatööd, käekõrval treeningut ja ratsutamist üle 40 huvilisele.  Vallimäe lisas, et vabakuulajana saab veel lisanduda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles