Türi kettagolfirada mängitakse pidulikult sisse

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 13 on kõik huvilised oodatud Türile Kõrgessaare elamuspargi kõrvale, kus peetakse Türi kettagolfiraja avavõistlus.

Eelmisel aastal tegi Türi spordiklubide liit (TSKL) kaasava eelarve konkursi käigus projekti rajada Tolli metsa kettagolfirada. Rahvahääletusel sai idee 53 häälega teise koha ja raja ehituseks ka raha. Plaan oli teha rada valmis sel kevadel. Vahepeal toimusid siiski mõned muutused ning 2 x 9 korviga rada seati sisse lõpuks hoopis Kõrgessaarde.

TSKLi tegevjuht Tanel Viljat ütles, et esmalt toimub laupäeval huvilistele raja ning vajaliku mänguvarustuse tutvustus ning põgus sissejuhatus mängureeglitesse, seejärel mängitakse rada soojaks ja antakse start avavõistlusele. Selle nädala keskpaigaks oli end võistlusele kirja pannud ligi paarkümmend inimest, sealjuures suuremat huvi on kettagolfi vastu üles näidanud tugevama soo esindajad. Viljati meelest on paarkümmend võistlejat üsna tubli tulemus. Rajale ühel ajal mängima mahuks umbes nelikümmend inimest, ent see oleks ka optimaalne arv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles