Järveäärne saab melu täis

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi siiani pole suvi just oma päikeselisemat poolt näidanud ning seetõttu on mitmed vabas õhus korraldatavad ettevõtmised küllaltki riski peale minek olnud, siis täna Paides aset leidva järvepäeva korraldamise eel on eestvedajad ilmataadiga õnneks kokkuleppele jõudnud.

Juba varahommikul kella 8ks oodatakse kõiki huvilisi jalgratastega Paide raekoja ette, et sealt üheskoos läbi varahommikuse linna järve äärde liikuda ja sel moel unisust peletada. Paide rattapoe eestvedamisel aset leidev Velokulg pole võistlussõit, vaid mõnusas ja rahulikus tempos kulgemine.

Järve äärde jõudnuid aga oodatakse edasi korvpalliplatsile, kus kell 9 algab jooga. Samal kellaajal antakse tehisjärve pumbajaama juures avalöök õngitsemisvõistlusele. «Meil on soov võimalikult palju kalamehi-naisi-lapsi leida,» selgitas järvepäeva korraldusmeeskonda kuuluv Paide avatud noortekeskuse juht Margit Udam, täpsustamaks, kellele kell 9 algav ja keskpäeval lõppev õngitsemisvõistlus suunatud on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles