Suveteater kogub külalistelt tanguteri

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Endla teater

30. juunil Pärnus Koidula muuseumi aias esietendunud Endla teatri suvetüki vaatajate jaoks on teatrirahvas välja mõelnud vahva ettevõtmise, saamaks teada, kust kandist tatrihuvilised Pärnusse on tulnud.

Alates "Säärase mulgi" esietendusest on etendust vaatama inimestel olnud võimalus märkida, millisest maakonnast nad etendusele sõitsid. Märkimine on lihtne – iga külastaja peab poetama tangutera vastava maakonna nimetust kandvasse purki. «Ja meil on olemas ka purk neile, kes Eestis ei elagi, vaid hoopis kuskil teises riigis,» annab teada teatri turundusosakond.

Praeguseks on igast Eesti maakonnast inimesi meie etendusele jõudnud, kõige rohkem terasid on muidugi Pärnumaa, aga ka Harjumaa purgis. «Terad "loeme kokku" viimasel etendusel ning anname sellest kindlasti ka avalikkusele teada! Ootame kõiki teatrissetulijaid kindlasti osalema. Olge oma maakonna eest väljas,» kutsub teater üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles